Het concept

Nest is iets uit het niets. Met beperkte middelen, creativiteit en enthousiasme is in 2013 een nieuw huisvestingsconcept ontstaan. Waar Nest ook staat, het is altijd een plek waar ambitieuze mensen samen komen, waar iedereen zijn eigen ei kwijt kan bij het inrichten van zijn kantoor. Zo ontstaat op elke locatie een uniek Nest, dat de basis is voor groei.

Nest groeit mee met haar klanten. Samen groeien kan alleen op een goede bodem. Dus de koffie is super, internet snel en parkeerplek is er voldoende.

Alles bij Nest staat in het teken van de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding. Als we kunnen besparen op het water geven van planten, zullen we dat niet nalaten. De receptie is geïntegreerd in de horeca en iedere etage beschikt over een stofzuiger. Zo kan je zelf bepalen hoe schoon jouw werkplek is. Altijd wordt gezocht naar het beste product voor de huurder tegen de scherpste prijs. Hierbij hanteren we een oer nuchtere Nederlandse handelsgeest. Als het niet nodig is, doen we het niet. Als we het ergens anders goedkoper kunnen krijgen, doen we het wel.